0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ekologinen Yritys

Searching for the Ekologinen Yritys login page? This page contains links to official sources that relate to the Ekologinen Yritys. Also, we've picked up some tips for you to help you find your Ekologinen Yritys.

E

Ekologinen yritystoiminta - Theseus

Erityisesti yritystoiminnassa ekologisuutta tarkasteltiin yrityksen markkinoinnissa, ja näkökulmana oli ekologinen tuote ja palvelu kilpailutekijänä, ympäristömarkkinointi sekä ekologisten merkkien ja … Visit website

E

Ekologian merkitys

Mikä on ekologinen tuote? Elintarvike-, maatalous- ja karjankasvatusministeriön laatimat luonnonmukaisen maatalouden periaatteet ... Visit website

K

Kestävä kehitys nyt ja tulevaisuudessa! - Yrittajat.fi

Ekologinen ja sosiaalinen kestävyys yrityksen toiminnassa voi kuitenkin vaihdella monilta osin ja yhtä oikeaa tietä ekologiseen liiketoimintaan ei ole. Jokainen yritys ja yrittäjä on … Visit website

V

Vihreä logistiikka ja kestävä kehitys – Logistiikan Maailma

Vesikuljetukset ovat selvästi ympäristöystävällisempiä kuin lentokuljetukset – esimerkiksi lentorahdin ekologinen selkäreppu tonnikilometriltä on 47 kertaa suurempi kuin laivarahdin. … Visit website

K

Kuivahöyrytekniikalla uudistat kotisi siivouksen – Ev Suomi Oy

Yritys. Asiakkaitamme; Meille töihin; ... "Näppärä, tehokas, aikaa säästävä ja ekologinen joka paikan puhdistuslaite, toimii ilman kemiallisia puhdistusaineita. suosittelen lämpimästi … Visit website

E

Ekologinen hyvän olon matkailublogi ja startup yritys elämää

Etelä-Savon maakuntamatkailu kunniaan: mene näkemään Punkaharjun honkaiset harjut ja Olavinlinna! Kesäisen hääreissun yhteydessä sain kerrassaan upean kotimaan … Visit website

E

Ekologiset kriisit

Ekologinen kriisi, joka ei koske tiettyä luokkaa, rodua, väriä ja asemaa ja joka koskee yhtä lailla koko ihmiskuntaa, ei ole yleisen edun mukaista, vaan yksityisen edun mukaista. Tavallaan … Visit website

E

Ekologinen-kompensaatio. Opas yrityksille - Helsinki

Yritys, näin korvaatte toimintanne haitat luonnolle Luonnon monimuotoisuus on elämän ehto. Joskus yrityksen toiminta voi vähentää sitä. Silloin kannattaa ottaa käyttöön ekologinen … Visit website

1

10 vaatemerkkiä jotka myyvät eettisiä vaatteita pluskoossa - Ihme …

*Weecos Julkaisi Curves valikoiman 2019 syksyllä, koska vastuullinen ja ekologinen muoti kuuluu kaikille. Weecos on vaatteiden tuottajan sijaan niiden kauppapaikka. … Visit website

Ekologinen Yritys Guide

How to Ekologinen Yritys?

To log in to Ekologinen Yritys account, you will need to enter your email address or phone number and password. If you don't have an account yet, you can sign up for one by entering your name, email, or mobile phone number, date of birth, and gender.

Once you have entered your login credentials, click on the Login button. If you are having trouble logging in, you can click on the Forgot Password link to reset your password. You can also choose to sign in with your Ekologinen Yritys account by clicking on the Ekologinen Yritys button.

What should I do if I forgot my Ekologinen Yritys account information?

If you forgot your Ekologinen Yritys password, click on the Forgot Password link and enter your email address or mobile phone number to reset it. If you don't know your email address or mobile phone number associated with your account, you can try logging in with your username. If you still can't log in, please contact Ekologinen Yritys Help Center.

I'm having trouble logging in with my mobile phone number. What should I do?

If you're having trouble logging in with your mobile phone number, make sure that you are entering the correct number and that you have a strong internet connection. You may also want to try logging in with your email address. If you still can't log in, please contact Ekologinen Yritys Help Center.

What do I do if I don't already have a Ekologinen Yritys account?

If you don't have a Ekologinen Yritys account, you can sign up for one by going to one of the official links providing above. Once you have an account, you can log in by entering your email address or mobile phone number and password.

Ekologinen yritystoiminta - Theseus

Tämän opinnäytetyön aiheena oli ekologinen yritystoiminta. Tarkoituksena oli selvittää ekologisuutta taloudellisessa toiminnassa, kuten yleisesti ekologiaa, globaalimuutosta ja siihen liittyviä ongelmia, ekologista ajattelua ja kestävää.

Ekologiset suomalaiset muotimerkit - lista - Iltalehti

Ekologiset suomalaiset muotimerkit - lista Muoti Tutkijat valitsivat: nämä Suomi-merkit tekevät kestäviä vaatteita – katso lista.

Yritysvastuu - Yrittajat.fi

Yritysten yhteiskuntavastuu jaetaan tavallisesti kolmeen osa-alueeseen: taloudellinen, sosiaalinen ja ekologinen vastuu. Nämä nivoutuvat tiiviisti toisiinsa. Taloudellinen.

Yritysten ekologinen kestävyys -kyselytutkimus - Journal

Ekologinen, eli ympäristöä koskeva kestävyys tarkoittaa sitä, että yritys tunnistaa toimintansa ympäristövaikutukset ja kehittää toimintaansa kokonaisvaltaisesti.

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 …

Kuinka vähentää hiilijalanjälkeään, kuluttaa ekologisemmin tai syödä ympäristöystävällisemmin? Suomessa toimii koko joukko lupaavia nuoria yrityksiä, jotka kehittävät innovatiivisia ympäristöystävällisiä.

Kolme kestävän kehityksen polkua yrityksen …

Kolme kestävän kehityksen polkua yrityksen menestykseen. Kuvaaja: Saana Säilynoja. Talouden levottomuus, luonnonresussien hupeneminen ja hyvinvoinnin haasteet laittavat yhteiskunnan vakauden.

5 vinkkiä vihreämpään toimistoon | fortum.fi

1. Energian­säästö Toimiston sähkönkulutus voi olla varsin korkea, jos siihen ei kiinnitetä lainkaan huomiota. Energiansäästö ja optimointi ovat takuuvarmoja tapoja tehdä toimistosta ekologisempi. Energiankulutusta.

Eristelevy - Ekovilla

Kaikkeen rakentamiseen. Ekovillan eristelevy käy lämmöneristeeksi kivi-, puu- ja hirsitaloihin, niin uudisrakentamiseen kuin vanhojen talojen korjaamiseen. Ekovillalevyä on saatavana tarpeeseen sopivana.

Yritysrekisteri – aitoluonto.fi

Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry. Aitoluonto.fi -sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry. Tilaa uutiskirjeemme ›

Kestävän kehityksen yritykset | Yle Uutiset

Eettinen yritys on vastuullinen, avoin ja ekologinen 2013 Kotimaa Pankit tarjoavat vain vähän eettisiä sijoi­tus­ra­has­toja 2011 Talous Neste Oilia kiitetään vastuul­li­seksi - viime.

Kestävä kehitys nyt ja tulevaisuudessa! - Yrittajat.fi

Kestävä kehitys nyt ja tulevaisuudessa! Kestävä liiketoiminta voidaan määritellä eri tavoin ja sillä voidaan tarkoittaa niin ekonomista, ekologista kuin.

Mitä on vastuullinen liiketoiminta? | BusinessCredit.fi

Vastuullinen liiketoiminta tarkoittaa, että yritys huomioi toimintansa taloudelliset, ekologiset ja taloudelliset vaikutukset. Vastuullisesta liiketoiminnasta.

Jonna Kivilahti EKOLOGINEN YRITYSTOIMINTA Liiketalouden …

EKOLOGINEN YRITYSTOIMINTA Kivilahti, Jonna Satakunnan ammattikorkeakoulu Liiketalouden koulutusohjelma Kesäkuu 2011 Ohjaaja: Kujala-Kurenkunnas, Marja Leena.

Ekologinen kestävä kehitys – Kestävä kehitys

Jokaisen yrityksen tuleekin päättää, mitä vastuullisuus yrityksessä merkitsee ja kuinka he toimivat niin, että esimerkiksi ekologisen vastuullisuuden periaatteet.

Metsä Groupin ekologisen kestävyyden ohjelma

Ekologisen kestävyyden ohjelma. Metsä Groupin tavoitteena on, että suomalainen metsäomaisuus siirtyy seuraavalle sukupolvelle elinvoimaisempana,.

Ekologiset Liikelahjat | Ympäristöystävälliset Yrityslahjat | Marlea

Ekologiset liikelahjat – Ympäristöystävälliset vaihtoehdot liikelahjoihin. Ekologiset liikelahjat ovat nouseva trendi yritysten vastuullisuuden kasvaessa jatkuvasti. Marlean.

Kimmo Neihumin kolumni: Ekologinen jälleenrakennus tarvitsee ...

Kimmo Neihumin kolumni: Ekologinen jälleenrakennus tarvitsee yrityksiltä tahtoa, toimintojen muutosta ja uutta kulttuuria Minkälaisia toimenpiteitä ja muutoksia.

Mikä on ekologinen todistus? - ECO Label

Ekologinen sertifiointi on ympäristösääntö, jossa yritys tai tuotemerkki päättää vapaaehtoisesti noudattaa sertifiointipalvelun asettamia ennalta määriteltyjä prosesseja.

Kestävän kehityksen arvot liiketoiminnan pohjana - Sipti …

Kestävän kehityksen arvot liiketoiminnan pohjana. Yrityksen laatutoiminnan ytimessä vaikuttavat kolme tekijää: sosiaalinen, taloudellinen sekä ekologinen.

GreenCoat® ekologinen pinnoiteratkaisu - JanLa Oy

Innovatiivinen ohutpeltituote. GreenCoat®-tuotteiden valikoima on markkinoiden ympäristötietoisin vaihtoehto kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin. GreenCoat®.

Mitä tarkoittaa ekologinen? – Biokiertotuote

Sana ekologinen tarkoittaa ihmisen ja ympäristön keskinäisiä suhteita tai mahdollisimman vähän energiaa ja/tai resursseja kuluttavaa. kesäkuu 13, 2018. ekologinen. Kategoriat..

ekologinen - Sivistyssanakirja - Suomi Sanakirja

ekologinen Biologia, biologinen , Sosiologia ekologiaan kuuluva, sitä koskeva. Esimerkiksi: Ekologinen lokero biologia, biologinen lajin asema (suhde ravintoon ja kilpailijoihin).

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 …

Yritys pilotoi teknologiaa, jolla ilman hiilidioksidista tuotetaan sähkön energian avulla mikrobimassaa, jota voidaan hyödyntää ravintoproteiinina. Yritys sai alkunsa VTT:n ja Lappeenrannan-Lahden.

Kestävä kehitys nyt ja tulevaisuudessa! - Yrittajat.fi

Ekologinen ja sosiaalinen kestävyys yrityksen toiminnassa voi kuitenkin vaihdella monilta osin ja yhtä oikeaa tietä ekologiseen liiketoimintaan ei ole. Jokainen yritys ja yrittäjä on ainutlaatuinen ja tämä tarkoittaa myös sitä, että yritykset myös toimivat eri tavoin niin ekologisen kuin sosiaalisen kestävyyden saralla.

Kestävän kehityksen yritykset | Yle Uutiset

Eettinen yritys on vastuullinen, avoin ja ekologinen 2013 Kotimaa Pankit tarjoavat vain vähän eettisiä sijoi­tus­ra­has­toja 2011 Talous Neste Oilia kiitetään vastuul­li­seksi - viime viikolla leimattiin vastuut­to­mim­maksi 2011 Ulkomaat Norsk Hydro osti alumii­ni­tuo­tantoa Brasiliasta 2010 Wärtsilä Wärtsilän kannattavuus parani 2009 Talous

Jonna Kivilahti EKOLOGINEN YRITYSTOIMINTA Liiketalouden …

tystoiminnassa ekologisuutta tarkasteltiin yrityksen markkinoinnissa, ja näkökulmana oli ekologinen tuote ja palvelu kilpailutekijänä, ympäristömarkkinointi sekä ekolo-gisten merkkien ja brandien käyttö. Ekologia on laaja luonnontieteellinen käsite, ja se on olennaisena osana silloin, kun puhutaan ekologisuudesta.

Metsä Groupin ekologisen kestävyyden ohjelma

Ekologisen kestävyyden ohjelma Metsä Groupin tavoitteena on, että suomalainen metsäomaisuus siirtyy seuraavalle sukupolvelle elinvoimaisempana, monimuotoisempana ja ilmastokestävämpänä kuin.

KESTÄVÄ KEHITYS KAUNEUSHOITOLASSA - Theseus

ASIASANAT: Kestävä kehitys, yritysvastuu, kauneudenhoito, ekologisuus, luonnonkosmetiikka / ABSTRACT Turku univerisity of applied sciences Bachelor of beauty care management May 2015, 37 pages Instructor Arja Keltaniemi, Juhana Lounela Niina Patricio SUSTAINABLE DEVELOPMENT IN BEAUTY SALON – corporation.

Yrityksen historia | Puustelli

Sen kattavan tarkastelun kohteena ovat yrityksen koko toiminnan osa-alueet aina tuotekehityksestä, tuotannosta, hankinnoista, kuljetuksesta, asennukseen sekä myymälätoimintoihin saakka. ... Miinus - Ekologinen.

Onko ekologia yhteensopivaa liiketoiminnan kanssa? - Avaimet!

Siksi jokaisen yrityksen on kiinnitettävä huomiota tähän tosiasiaan paitsi saavuttaakseen taloudellista edistystä, myös panostaakseen kestävään kehitykseen vaarantamatta yhteiskunnan resursseja tulevaisuudessa, huolehtien ympäristöstä ja kehittyäkseen kestävä ja ekologinen yritys.

21 ideaa ekologisiin ja eettisiin joululahjoihin

Ei hätää, olemme koonneet avuksesi listan, josta löydät yli 20 ekologista ja eettistä lahjaideaa. Tarvitaanko aina lahjoja? Joulu syntyy tunnelmasta ja yhdessä olemisen ilosta. Alkuun haluammekin herätellä.

Eristelevy - Ekovilla

Yritys. Ekovillan tarina; Ekovilla 40 vuotta; Organisaatio ja hallinto; Ajankohtaista. ... Ekologinen ja turvallinen. Rakenteille turvallinen hengittävä lämmöneriste sopii yhteen kaikkien eristeratkaisujen kanssa..

15 tapaa olla ekologinen - Kotiliesi.fi

15 tapaa olla ekologinen Kumpi on vihreämpi valinta, espanjalainen vai kotimainen tomaatti? Entä possu vai nauta? Teksti Kirsi Riipinen Kuvat Minna Alanko 21.10.2015 Mitä merkitystä ympäristölle on.

EKOLOGISUUDEN HUOMIOIMI- NEN PIENYRITYKSISSÄ

lestä yritys X voisi tuoda ekologisuuttaan enemmän esille. Jatkotoimenpiteenä yritys voisi seurata vuosittain, miten se on onnistunut ottamaan ekologisuuden huomioon yrityksessään ja näkyy asiakkaille. Asiasanat Ekologisuus.

YRITYS | Hankinta | Ekologinen hankinta | FUJITSU GENERAL …

FUJITSU GENERAL -konserni Ekologinen hankinta Fujitsu General -konsernin ekologisen hankinnan yleiskuvaus Osana Fujitsu General -konsernin pyrkimyksiä valmistaa ja toimittaa ympäristöystävällisiä tuotteita asiakkailleen konserni tekee yhteistyötä toimittajiensa kanssa varmistaakseen, että sen hankkimat materiaalit ja tuotteet ...

Kiertotalouden kiinnostavimmat 2.1 - Sitra

Lista esittelee 41 edelläkävijäyritystä, jotka tarjoavat kiertotalousratkaisuja globaaliin kestävyyskriisiin. Lista on jatkoa huippusuositulle Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalle, jota Sitra on päivittänyt vuodesta 2017. Tuona aikana kiertotalous

Mikä on ekologinen todistus? - ECO Label

Ekologinen sertifiointi on ympäristösääntö, jossa yritys tai tuotemerkki päättää vapaaehtoisesti noudattaa sertifiointipalvelun asettamia ennalta määriteltyjä prosesseja tai tavoitteita. Mikä on ekologinen todistus? ECO-tarra olla meistä sertifioinnit logot [sähköposti suojattu] ECO LABEL SERTIFIOINTI Perusteet TIEDOT OTA YHTEYTTÄ ECO-tarra

Ekologisuus ja kemikaalien karttaminen ovat kasvattaneet ...

Ekologisuus ja kemikaalien karttaminen ovat kasvattaneet luonnonkosmetiikan suosiota – pohjalainen yritys pyrkii vastaamaan kasvavaan kysyntään Isokyröläiset ystävykset turhautuivat pari vuotta sitten, kun kaupan kosmetiikkahyllyltä ei löytynyt omalle iholle sopivia tuotteita. Ongelman he ratkaisivat pohjalaiseen tyyliin kehittämällä ne itse.

Ekologiset, eettiset ja vastuulliset vaatteet - Radhica

Lisäksi yrityksen vastuullisuuteen vaikuttaa yrityksen viestintä, markkinointi, työkulttuuri ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. On tärkeää muistaa, että yritys on itsessään abstrakti käsite, ja yrityksen muodostaa aina ihmiset. ... Vaate on sekä ekologinen että eettinen Vaateyritys ottaa esimerkiksi prosesseissaan ja ...

Kestävä liiketoiminta Suomessa käy globaalia vastuuttomuutta …

Yritysten tulee siksi huomioida laajasti erilaiset taloudelliset, ekologiset ja sosiaaliset vaikutukset omassa ja verkostojensa toiminnassa. "Aihe on tärkeä, sillä vastuullinen liiketoiminta on ainoa oikea ratkaisu globaaleihin ongelmiin.

Yritys | Riihimäen Kaukolämpö Oy | Kaukolämpö, ekologinen …

Yritys. Riihimäen Kaukolämpö Oy on perustettu vuonna 1978. Yhtiön omistavat Riihimäen kaupunki ja Suomi Heat Holdings Oy (Aberdeen Standard Investments). Yhtiö toimii Riihimäen talousalueella toimittaen asiakkailleen kaukolämpöä. Vuoden 2019 lopussa kaukolämpöasiakkaita oli 740.

Yrittäjä - Tiedätkö mikä on PESTEL-analyysi? - Redesan

Yritys ei koskaan toimi yksin tyhjiö ympärillään. Yritystoiminnalla on reunaehtoja, joihin yritys ei pysty itse omalla toiminnallaan vaikuttamaan. ... ekologinen (ympäristötekijät) laillinen. Politiikka. Mitkä tekijät tai muutokset vaikuttavat talouteen, yritystoiminnan harjoittamiseen, lainsäädäntöön tai verotukseen?

Eettinen ja ekologinen urheiluvaate -15 brändiä - Ihme ituhippi

Alla oleva lista 15 eettisestä ja ekologisesta urhailuvaatemerkistä sisältää kuvauksen jokaisesta brändistä ja sen valmistamista tuotteista, listan yrityksen vastuullisuussertifikaateista, sekä linkin yrityksen omaan vastuullisuusohjelmaan, jonka voi käydä lukemassa. 15 x ihana eettinen ja ekologinen urheiluvaatemerkki. 1.

Supermessut starttasi: Flowpark on Vuoden Kotimaan …

21.04.2017. Seikkailupuisto Flowpark sai Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen 21.4. Supermessuilla järjestetyssä tilaisuudessa. Kasvuhakuinen ja ekologinen yritys on raadin mukaan halukas investoimaan kotimaan matkailuun. Vuoden Tilaviininä palkittiin Rönnvikin Viinitilan puolimakea seurusteluviini Rönnvik.

Vihreä sähkö - Ekologinen sähkö on ympäristöystävällinen

Ekologinen sähkö on enää usein vain muutamia senttejä perinteistä sähköä kalliimpaa. ... Fortum on yksi tunnetuimpia energiantuottajia, eikä yrityksen kaikki sähkösopimukset ole vihreän sähkön piiriin kuuluvia. Fortumilta löytyy kuitenkin EKOtuulisähköä, joka kuuluu EKOenergia-merkin alaisuuteen ja on näin ekologinen valinta